Svartsolsdagen... .__.

(Eller: Varför jag är så glad att internet finns, så jag inte behöver titta på dubbade animerad filmer! :D)

Så, fredagar är härmed BÄSTA SKOLDAGEN ever. Jag går från 8.30-11 och har bara form, vilket är typ... pyssla xD Nej, kanske inte men idag var det det. Jobbigt pyssel, men ändå. Idag fick vi till exempel prova på att göra ståltrådsfigurer av Egyptiska gudar. Vi misslyckades allihop. Men vi hade väldigt trevligt!

Daniel, vår lärare, blev hemskt irriterad, eftersom vi pratade så  mycket. Men det var ju så kul. Jag fick prata Harry Potter  med halva min klass! :D :D
Vilket, för mig, som är jättenördig, är skitkul. Vi pratade också nörighet och homo/bisexualitet. Och som Edith sade "Typ du sammafattad, alltså." Ja, typ?

Sen gick jag på serieteket och frös, och nu ska jag se på Avatar Mid-season Finale, en timme, så jälva grymt O_O

FIRENATION, HERE WE GOOO! :O

Fenix + Aska = Snel Fenix

Wordcount ATM: 48 027

Eller nåt liknande. I alla fall så är jag tillbaka på Fenix O_O Eller så är Fenix tillbaka på mig. Whatever. I alla fall (igen) så har Fenix gjort om sin layout, så den den nu ser ut som ett oäkta barn till Hoggy, men det mest underbara av allt: Vi har fått vårt Ravenforum tillbaka :D Självklart får det inte heta det längre, så nu heter det AA istället, men i alla fall :D

Och så har min Nano fått eget liv. Yay :D

Och så är jag sjuk. Inte-yay! D:

The time has come...

Wordcount at the moment: 3050

Jag ha dator. Jag ha sockerbitar. Jag ha Laakso. Jag redo för NaNoWriMo.

Äntligen, äntligen är det November! Jag har skrivit i nästan fyra timmar nu, (inte hela tiden, men kanske tre av dom fyra timmarna) och fått ihop ungefär två halva kapitel. Vem kom på den braiga iden att hopppa mellan händelser? Underbart!

RSS 2.0