Herluna har talat



Jag tycker om skolan. Jag förstår att det får mig verka tråkig och nördig, men jag gör verkligen det. Nej, jag tycker inte om att gå upp klockan sju, eller göra läxor, eller räkna matte, eller kämpa mig upp för Idestrandsbacken, eller stressa till lektioner... men skolan handlar inte bara om det. Faktum är, att om jag inte gått i skolan, skulle jag sitta hemma och titta på Anime och rita. Jag gillar att göra sånt, jag gillar att vara ensam, men jag gillar att vara social också. I lagoma mängder...
Så, skolan är bra. Som social anstalt.

Jag hatar min kropp! (inte så)



Nej, jag kommer inte använda detta inlägg till att klaga på min fysiska kropp. Jag kommer möjligen att klaga litet, dock.
Min kropp, är så extremt känslig, att jag skulle vilja slå den (tyvärr skulle det göra ont, och jag har en väldigt låg smärt tröskel, så... nej). Jag har astma, det kanske jag har nämnt (förkylnings-ansträngnings-allergi-astma, yay!) dessutom är jag allergisk slash överkänslig mot katter, andra pälsdjur, parfymer, hårspray, penicillin, värktabletter, halsdukar, kemikalier, och nu, har nya studier visat, att jag inte ens kan leva oansvarigt utan att min kropp bryter ihop.
Och jag menar inte ens speciellt oansvarigt alls, en natt utan middag och massor av sockerföda räcker för att jag ska drabbas av ett så starkt illamående att jag inte står ut.

Detta hände förresten när jag, Ellen, Edith och Emilott hade filmkväll, (Vi såg "But I'm a Cheerleader", "Skönheten och Odjuret", "Harry Potter och de Vises Sten", "Harry Potter and the Chamber of Secrets", "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban", "Harry Potter and the Goblet of Fire", "Harry Potter and the Order of the Phoenix", och sen OotP igen) och det var jättetrevligt ändå tills jag kom fram till hur överkänslig jag var. Jag har också ätit Ben&Jerry's för första gången. Det var gott.

Just nu
Musik: Beethoven
Anime: Naruto (ep. 94)
Bok: Locke Langoras Lönger

Klara är djup... och nördig



Så har man genomlevt första dagen på det nya året. (Klockan är nu 0.25. Jag anar att en vana- att blogga precis efter tolvslaget, börjar infinna sig)

Jag har ännu inte börjat jobba på några av mina löften (även om jag tänkt skriva lite... sen), istället har jag suttit och tittat på Naruto, spelat The Sims 2 och lyssnat på gamla MuggleCast-avsnitt hela dagen. Jag tänkte skriva något djupt om TID och RUM här nu, men jag kommer inte riktigt på något. Hur brukar det kännas egentligen, när det blir ett nytt år? Det var ju så länge sen sist (Ett helt år! Hehe...) så jag kommer inte riktigt ihåg. För just nu, så känns det ingenting. Jag har ingen känsla av NYSTART. Jag kommer fortfarande att älta allt gammalt. Nej, tvåtusenåtta känns precis som tvåtusensju.

På en mer nördig not, så upptäckte jag idag att The Sims 2: Fritid släpps om två månader. Synd, det låter som det perfekt Sims-spelet för mig, som inte gillar att lämna tomten. Screenshotsen ser allmänt awesome ut också. Giv mig detta spel, som är en bättre version av OBF!
På tal om the Sims, så har jag faktiskt startat en ny Legcy-familj (ett av mina löften förra året var att klara av just den utmaningen)  och kan stolt säga att nu när jag spelar på mina egna dator, är jag på Generation TVÅ.

Så, det var nog allt. Jag undrar om man kan skapa countdowns här? Det vore trevligt.

Nytt år, nya (omöjliga projekt)



Så, jag tänkte att 2008 ska bli ett BRA år. Jag ska bli en BÄTTRE MÄNNISKA. Jag ska sluta PROJICERA MINA FARHÅGOR på andra. Jag ska SKRIVA EN BOK. Och jag ska ta ETT FOTO OM DAGEN.

Det sistnämnda, alltså ett foto om dagen, kom faktiskt lillasyster, Mimmi på, men jag kommer sno hennes ide. Nu när jag har ny dator och Photobooth, så ska jag verkligen försöka ta ett foto på mig själv per dag. Det första, tagen en timme och elva minuter in på det nya året, ser ni ovan.

Det var en rätt så trevligt nyårsafton, faktiskt. Jag var med mina närmaste vänner, Lina, Jossan, Liora, våra familjer, deras vänner, osv. En hel massa folk, och en hel massa hundar. Vi spelade Buzz, åt chokadmåss och drack läsk ur godisglas (vilket är läskigt.) Och nu, så tänkte jag gå till Jossan en stund, och så ska vi antingen av Star Wars-marathon, eller se på någon annan film. Varför börja det nya året med att planera?

RSS 2.0