Brum

Så, mer nanoprat, eftersom jag ligger i sjuksäng och allt jag kan underhålla mig med är dagtids-tv och försöka utveckla min nano. Och eftersom jag älskar den ena och inte den andra, så blir det mycket mer nano än dagstids-tv. I alla fall i en perfekt värld. Men! Några saker har jag i alla fall kommit på idag, som att jag till exempel behöver hitta på nya garderober åt alla min karaktär och folkslag, samt beslutet att inte låta min två huvudpersoner vara med i själva slutstriden. Mycket alternativt av mig själv, tycker jag faktiskt.

Annars har det inte hänt så mycket mer, förutom att det har kommit nya avsnitt av HIMYM och Dexter. Men det ska jag såklart inte prata om här, utan i FP, när jag nu får tid med det.

På en helt annan not så förbryllar reklamen i denna blogg mig. Den ska ju vara sådär smart datagenerad för att passa just mig (vilket den faktiskt brukar göra, förutom att jag får ebjudanden på extrapris av 'Breaking dawn' och 'Brisingr' skrämmande ofta.), men nu så handlar den om håravfall, alltså om jag vill "Få Håret Tillbaka". Bra jobbat, smarta genereringsdatorn.

Luv

Så dum jag är. Jag skriver att jag flyttar saker till en annan blogg, sedan inget mer. Inte ens i den bloggen. Men nu tänkte jag skriva lite känslor, vilket är egentligen det ändå som är kvar i den här bloggen i alla fall. Och idag tänkte jag fokusera på en väldigt trevlig känsla.
Det är nämnligen så att jag älskar min nano. Jag älskar min idé, mina subplottar, min genre, mina karaktärer.. jag älskar allt! Vilket är väldigt trevligt, eftersom när man älskar sin nano som jag gör, så är det väldigt roligt att planera det. Vilket jag gör. Så jag glömmer nästan bort att jag knappt kan prata för att jag har så jävla ont i halsen, för jag pratar i mitt huvud istället!
Men det är lusigt, för för ett par dagar sedan så hatade jag min nano. Eller avskydde åtminstone. Men så hade jag ett väldigt inspirativt samtal med LN, och jag kom på massor av bra idéer, och nu älskar jag den. Lustigt, eller hur?

(och jag kan äntligen använda en kategori som inte är "Allmänt". Yay.)

Flamingo Patronus. Och annat.

Så jag har bestämt mig för att flytta en del av Fladder till en annan blogg. Den nördiga delen. Och jag har redan flyttat en del, vilket är mer vardagliga saker till Namnge, så vad blir egentligen kvar? Jag tänkte faktiskt att jag ska börja skita i att föra Fladder "läsvärd" och bara använda den för att skriva av mig. Korta (eller långa) inlägg där jag bara skriver av mig om vad fan jag vill. Svär gör hon också, usch och fy. Och så får det bli som det blir.

Som nu, till exempel så har jag just sagt upp mig från ett "jobb" på Gaia, ljugit om att jag inte har haft tid för att den affär jag förut jobbade för var allmänt dålig, och nu har jag tagit anställning på en ny som i alla fall verkar vara lite bättre (läs "populär". Och fina arts. För Klara vill tjäna pengar.  Jag menar gold.)... Så det moraliska internet-dilemmat har jag nu. Eller, det är ju inte så mycket av ett dilemma, mer något jag irriterar mig på att jag har lite ångest över. Men men.

Just det, den ytterligare nya bloggen: Flamingo Patronus.

Nähäpp

Så, de intressanta föreläsningarna på SVT24 var inte speciellt intressanta. Dom brukar faktiskt vara det, ibland. Om det är ett intressant ämne. Och det var det nu. Men ändå var det inte intressant. Jag tror det var avsaknaden av bilder och diagram. Det gör saker intressantare. Och kanske var det det faktum att personen envisades med att kalla Avatarer för "Avatards", eller "Avatarder". Vilket som ni vet är något helt annat (om ni inte vet: Avatards är en benämning på ett hängivet fan av Avatar: The last airbender. Som jag t. ex.)...
Jag är faktisk inte riktigt säker på vad exakt som föreläsnigen handlade om. Jag tror att det var hur det digitala har påverkat oss. Och det var en smart snubbe där, som sade att denna digitala revolution egentligen inte har påverkas oss så mycket, eftersom den påverkat alla delar lika mycket Det var smart. Men nu ska jag istället titta på nya avsnitt av Bones och Criminal Minds. Kanske kommer det en nördighet sedan.

Sjuk

Jag är sjuk. Igen. Vilket är allmänt helevetesjävlaskit, men det är inte så mycket att göra åt. En annan sak som inte är så mycket att göra åt nu, är att jag har varit en dålig bloggare, och inte bloggat på en vecka. Detta har sin alldeles naturliga förklaring i att jag faktiskt inte har haft tid. Till skillnad från i vanliga fall när jag slutar blogga, då det brukar bero på att jag inte orkar, eller bara ren och skär lathet, så har jag så mycket att göra nu att jag faktiskt inte hinner med att blogga. Förutom idag då, eftersom jag är sjuk och bara behöver bekymra mig om att inte anstränga mig och bara vila mig frisk.
Men det är verkligen så, jag går till skolan oftast till fyra eller fem, kommer hem mellan fem och halv sex, äter middag, gör min egna läxor eller hjälper min lillasyster med läxorna, och ev. så finns det tid för lite fri kreativ tid eller något sorts socialt umgänge. NÄR ska man blogga? På mornarna brukar jag har en sisådär tio minuter (min extra-tid ifall jag glömmer något eller behöver skriva ut något eller nåt), men då prioriterar jag Namnge, eftersom det är mycket enklare att komma på något och Lina blir sur om jag inte skriver.
Så jag får blogga extra mycket idag, varje timme eller något sådant, som för att väga upp för alla blogg-lösa dagar.

Nu ska jag i alla fall se på intressanta föredrag från Bok & Bibliotek på SVT24.

RSS 2.0