OMG



Oh my God. Oh my God. Jag ÄLSKAR Comicon. Och jag var inte ens där. Men Comicon är GUD därför att efter månader av torka så fick jag nya klipp, spoilers, allt. Så:

SPOLIER SPOLIER SPOILER...

... du inte vill veta vad som händer i Avatar. För det är såklart Avatar. Vad kan det annars vara? Så var nu duktiga och gå och se alla filmer, speciellt denna:

http://www.youtube.com/watch?v=P45kPVxOEk0

Jag menar OMG. SUKI ÄR TILLBAKA: Det hade jag iofs trott men inte velat (Tokka!) men ändå! Och URSA! Wo!

Och... ZUTARA?
Jag förstår ju att de bara klippt det för att det ska verka dramatiskt... men... hotade inte hon med att döda honom för några avsnitt sen? Eh?

Och EMBER ISLAND PLAYERS! Det måste ses för att förstås.




Jag älskar Avatar :3

Fett niice

Lyssnar på: Markusevangeliet <3
Läser: Artemis Fowl 2
Äter: Äpple

Ursäkta för det där.

Hur som helst, hur bra har inte jag det? Imorron får jag sovmorron ända tills tolv... vilket gör att jag orkar göra alla läxor jag har. Dom tar liksom aldrig slut! Gah! Men Tant Blomma är över idag i alla fall... dom tyckte den var fin. Det var ju trevligt.

Jag borde komma på andra status-saker, för jag ändrar inte skiva och bok speciellt mycket nu. Markusevanget är liksom som en drog, jag klarar inte av annan musik. Bara Markus, Markus, Markus... han har liksom en förmåga att sätta en i en speciell sinnesstämmning... jag blir alltid sorgsen av 'Samma nätter väntar alla', fast glad-sorgsen för låten är så bra. Om det är logiskt. Vilket det förmodligen inte är.

Och en sak till: jag tog min spruta igår. Och nästa spruta är veckan innan sommarlovet. Så det är ju hoppfullt. Som att inte se mållinjen, men ändå vetat att den finns där. Typ.

Sen kom jag precis på att nytt Bones kom idag. (Eller igår, i USA, men det bli idag på magiskt vis). Som jag har väntat. Seriöst, det är uppenbart att de (Bones och Booth) ska bli tillsammans, på ett eller annat sätt, från och med avsnitt 1. Så drar dom ut på det i två och en halv säsong, för att dom till sist ska kyssas på initiativ av den underliga åklagaren, och under en mistel också. Och sen i nästa avsnitt så tar dom inte ens upp det! Inte ens med subtila medel! Romantikern i mig är upprörd!
Och nörden i mig fullkomligt älskar nörd-psykiatrikern. Han lyckas liksom med att vara nördigare är alla forskningsnördarna är tillsammans. Nördar är mysiga. Jag ska skriva en essä om det.

Jävla Blomkärring...



Lyssnar på: Markusevangeliet (fortfarande)
Läser: Artemis Fowl (fortfarande)
Äter: Glass
---

Äh. Jag är trött. Så trött. Jag hållt på och byggt scenografi till 'Tant Blomma' hela dagen. Och den är fortfarande inte klar. Och det hade varit OK, jag kan jobba lite imorron... om jag inte haft en hel jälva essä att skriva tills imorron. Och nu har jag just slösat bort en halvtimme på att bråka med pappa om något meningslöst som hände för ett halvår sedan. Då är det tur att man har Markus. Och the Sims. Jag ska nog spela lite the Sims nu... fast jag inte borde. Jag kommer aldrig orka annars. Fy, jag avskyr att göra saker i sista minuten. Vilket är anledningen till att jag inte gör det. Men men.


"Städa, annars ringer vi 'Rent hus'!"



Lyssnar på: Markusevangeliet
Äter: Ostbågar
Läser: Artemis Fowl & the  Arctic Incident (Colfer)
---

Jag är duktig. Extremt duktig. Så duktig att jag tänker ägna en hel paragraf där jag berömmer mig själv för att ha gjort saker som är en naturlig del i andras vardag. Som att jag har städat mitt rum idag. Vilket är det ända duktiga jag har gjort, men det tog faktiskt hela dagen. Vilket kan bero på att jag inte städat ordentligt sen i julas. Och med ordentligt menar jag alls. Jag avskyr verkligen att städa.

Sen tänker jag fortsätta detta inlägg med ett utlägg om huruvida jag tänker klippa av mig håret till sommaren. Jag har alltid velat ha kort hår. Riktigt kort hår, alltså. Snagg, typ. Jag har alltid velat prova men jag har rädd att jag ska se ful ut. Men man ju vet inte förrens man provar... därav bilden, förresten. Det är jag som försöker komma fram till hur jag skulle se ut utan hår. Det gick inte så bra...

Vidare kommer jag vara nördig, och prata om the Sims. Mest eftersom ingen annan vill lyssna. Jag håller för åttiofjärde gång på med "the Legacy-challenge", som går ut på att få 10 generationer. Mina tidigare försök har som mest kommit till generation fem innan något förhindrat mig från att fortsätta. Men nu är jag på - hör och häpna - generation nio, i min familj som orginellt nog heter familjen Legacy. Nummer nio är ioförsig bara bebis, men det är nästan så jag kan se målsnöret.

Och så avslutar jag med att klaga på mig själv. För jag har en projekt, en ny layout till superklaro.se. Och jag måste rita mig själv åtta gånger. Åtta olika Klara. Det är kul att rita sig själv... men jag  blir lite trött på att jag är så EGO.

Men jag kan ju inte avsluta utan att nämna något om Evangeliet. Jag har fått lyssna igenom det mer nu, och det blir bara mer och mer underbart för varje lyssning. 'Samma nätter väntar alla' ger mig rysningar, och 'Idioter' är bara sådär mysigt trallvänlig.

Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel.



Det har varit en lång dag. Tekniskt sett är det en ny dag nu, lördag, men det bryr jag mig inte om, och låtsas som om det är fredag. Jag har varit väldigt duktig idag. Jag har färdigställt och presenterat min form "En afrikansk trumma som blev en synthsampling som blev ett hundskall". En form som dessutom matchade min tröja. Så ni kan ju förstå hur snygg den var. Trots att de var tre papp-lådor jag tillverkat och limmat ihop.

Sedan har jag varit på Kreatima och köpt kladdkritor, så jag kan göra mitt "Oljepastellstilleben" hemma. Också mycket duktigt. Och jag har spenderat "quality-time" med Edith och Ellen på punktMedis. Men framför allt så har jag köpt Markusevangeliet. Mycket bättre än orginalet, om man frågar mig. Typ otroligt-underbart-kan-inte-sluta-lyssna-bra. Han är mycket vis, Markus Krunegård. Mycket vis. Vi borde alla lära av honom.

Sen råkade jag träffa Lina och Jossan på Medborgarplatsen, också. Plus ca femton andra Södra Latinare, inklusive Ebba. Så jag följde med dom och grillade. Marshmallows. Korv. Marinerade grönsaksspett. Det var trevligt, men jävligt kallt, så istället för att riskera en två-veckors-förkylning, så gick jag hem.

Och tittade på en film baserat på en John Grisham-bok. Trots att jag hatar John Grisham. (Han har skrivit boken "King of Torts", officiellt den tråkigaste bok jag någonsin läst. Facklitteratur inkluderat.) Den kunde varit värre.


Nördfest!


Jag glömde ju helt att nämna att jag så sent som i lördags var med om en historisk händelse: den första Wizard-Rock-konserten i Sverige! Coolt, eller hur? Jag kommer inte riktigt ihåg alla band, så om du vill ha info så får du gå hit:  http://www.wizardrock.se/
Dom kan en del om wizardrock, tror jag. Men det var i alla fall väldigt mysigt, även om alla som inte var Harry Potter-fans (dvs. min familj, min familjs vänner, osv.) retade mig för att jag var en sån nörd. Vilket jag är, men ändå.

Jag håller just nu på att angstar för att jag har så mycket att göra: skarpkartong om nutiden, essä om vad som helst, en hel jävla scenografi, läsloggar osv.
Men jag känner mig också jävligt smart, för jag kom på en briljanta ideen att ladda ner (jag menar köpa lagligt via iTunes) ljudboken av boken jag ska logga på (som råkar vara HBP) så har jag något att göra medans jag bygger min scenografi. Smart, eller hur?

Och jag är just nu lite sur, för jag kom ÄNTLIGEN iväg till Åhlens för att köpa Markusevangeliet, och så har dom den inte! Så jag är väldigt sur, och funderar på att köpa den via iTunes (faktiskt köpa den via iTunes) för att stilla min abstinens.


"...Jag är en vampyr, jag suger och spyr."


Wow, jag har inte varit såhär beroende av en låt sedan... Ingenting. Jag pratar förstås om "Jag är en vampyr", men Markus Krunegård (Och Klara var med ens inte alls ledsen för att Laakso inte spelar mer. Och hon ignorerar bestämt det faktum att hon inte skrivit på evigheter.)
Så, jag var idag tillbaka i skolan efter... en månad. Och det var precis som vanligt. Vi sitter forfarande under trappan. I samma byggnad. Med samma helvetiska backe. Tydligen är jag det enda som har ändrats. Jag har blivit smalare (efter fem dagars kräksjuka, mind you. Vem behöver träning när det finns magsjuka?)
Men en god nyhet är i alla fall jag äntligen kommer någon vart på min slashiga Avatar-serie. Och jag kanske för sommarjobba på Bajoum. Vilket jag vill. Annars får jag passa barn på dagis. Vilket jag verkligen, verkligen inte vill.



RSS 2.0